WANDELING VAN DE NINGLINSPO

De Ninglinspo is het enige bergriviertje dat ons land rijk is, en is tegelijk de benaming van de wandeling die er langsheen loopt.

Eén van de mooiste wandelingen van die Belgische Ardennen, daar gaan we avontuurlijk wandelen langsheen de Ninglinspo, een bergriviertje in de provincie Luik, doorheen het prachtig groene heuvellandschap rond Aywaille. Een must voor iedereen die graag het avontuur opzoekt.

 

 

Reisdatum : Zaterdag 17 oktober 2020
Reiscode :  171020200A
Reissom :  €10
Uw Travelbutler :   Bart en Darline
Lunch: eigen lunchpakket voorzien
Zakgeldadvies :  Voorzie €40

UITDAGEND

De Ninglinspo is wel degelijk een bergrivier die, ook al is het een kleintje, zich kronkelt langsheen het parcours en hier en daar uitmond in een rustgevend waterbekken. De watervalletjes zijn eveneens uiterst charmant en banen zich een weg doorheen de rotsen.
De wandeling is best uitdagend, met klimmen en dalen.

 

 

 

PANORAMA

Onderweg is het de hele tijd genieten van de prachtige natuur in dit stukje van de provincie Luik en regelmatig even tot rust komen om te genieten van prachtige uitzichten.

Het uitkijkpunt Drouet biedt een indrukwekkend panoramisch zicht over de vallei.

Kortom, de wandeling van de Ninglinspo is een must voor iedereen die graag het avontuur opzoekt en houd van een uitdagende wandeling in de bossen en al zijn natuurlijke pracht.

  

Trek alvast je avontuurlijke wandelschoenen aan en geniet samen met ons van dit adembenemende avontuur!

Inbegrepen :  Transfer naar de plaats van bestemming
  Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
   
Niet inbegrepen :  Ophaalservice
  Uw drank