Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Wat de Grevelingen leuk maakt, is dat u er op vele manieren van kunt genieten.

 Een korte wandeling die zeer de moeite waard is. loopt van Den Osse naar Brouwershaven. Lopend over de dijk verbaast u zich over de blauwe kleur van het water. Verderop licht de vuurtoren van Ouddorp aan Zee op en op de zandplaat Dwars in de Weg grazen de wilde paarden. Een andere locatie aan het Grevelingemeer die eigenlijk ook niet vergeten mag worden  is het haventje van Bommenede. Vooral geliefd bij inwoners van Schouwen-Duiveland die hier graag een wandeling maken met hun hond. Ook het strandje is een fijne plek voor jong en oud.

 

Reisdatum: Zaterdag 14 april 2018
Reiscode: 1404201801A
Reissom: 20€
Uw Travelbutler:  
   
Zakgeldadvies: Voorzie 40€
   
   

 

Goed voor de zeenaalden, zeekatten, anemonen en kreeften die hier leven en goed voor het zicht onderwater.

Het Grevelingenmeer in Zuid-Holland en Zeeland is een fantastisch watersportgebied met jachthavens, campings en zeilscholen. Een prachtig natuurgebied met ongekende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Het meer leent zich zowel voor een ontspannen vakantie met de hele familie als voor een actief bezoek met ideale omstandigheden voor bijvoorbeeld kitesurfen of waterskiën.

 

 

Het grootste en helderste zoutwatermeer van West-Europa biedt allerlei mogelijkheden voor watersport en ontspanning. Van heerlijk suppen, een rondvaart of sloepvaren tot dynamisch surfen met de wind in je haar of varen tot de zon onder gaat. De ligging tussen de Oosterschelde en de Brouwersdam met het Noordzeestrand brengt nog meer waterfun zoals blowkarten en kitesurfen binnen handbereik.

Ook onderwater valt hier van alles te beleven. De Grevelingen is een uniek duikgebied. Dankzij een kleine verbinding met zee en de geringe stroming is het water hier heel zuiver

 

Inbegrepen: Transfer naar de plaats van bestemming
  Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
   
Niet inbegrepen: Ophaalservice
  Een natje en een droogje