Bezoek de kerstmarkt in Antwerpen. Een heerlijk uitje voor het hele gezin! Zodra de dagen weer korter worden en de temperatuur gaat zakken, komen bij veel mensen de kerstkriebels weer opzetten. ’s Avonds thuis op de bank met een lekker wijntje de kookboeken doorbladeren op zoek naar het juiste menu. Terwijl de verlanglijstjes worden uitgewisseld.

 

Natuurlijk moet de perfecte boom ook in huis worden gehaald. En wordt er druk met vriendinnen gebeld om dagen af te spreken om lekker te gaan shoppen. Nu met een geldig excuus! Heerlijk die kerstperiode, zo gezellig. Weet je wat het nog gezelliger kan maken? Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen! Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt. Moet je het zeker niet nalaten. De kerstmarkt in Antwerpen is het bezoeken waard

 

Reisdatum: Zaterdag 12 december 2020
Reiscode: 1212202001A
Reissom: €10
Uw Travelbutler:  
   
Zakgeldadvies €40
   

 

 

Leuk: Schaatsen

De kerstmarkt van Antwerpen heeft het allemaal. Ook heel leuk als uitje voor het hele gezin. Voor de kids is er een ijsbaan aangelegd. Schaatsen kunt u zelf meebrengen of ter plaatse huren.

Het Centrum is Kerst

Het centrum van Antwerpen wordt omgetoverd in een grote kerstmarkt. Allemaal gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar je van een heerlijk glaasje glühwein kunt genieten. Aan hapjes ontbreekt het ook zeker niet. Ideaal om ideetjes op te doen voor het kerstmenu.

 

 

 

Kerstshoppen in Antwerpen? Voorafgaand aan kerst zijn de winkelstraten en etalages in hartje Antwerpen mooi versierd met gezellige kerstverlichting. Kerstshoppen in Antwerpen is in deze tijd een lust voor het oog.

 

 

 

 

Elk bezoek is uniek! Laat uw fantasie de vrije loop tijdens een van de vele magische optredens, shows, livebands en koren en tal van andere animatie. Elke dag worden de kinderen extra in de watten gelegd door de Kerstman, andere feeërieke wezens en oja, rendieren en ijsberen!

We mogen meer dan 50 internationale deelnemers verwelkomen met hun typische producten uit hun thuisland. Duitsland, Frankrijk, Nederland, Polen, Turkije, Peru, Bolivia, Finland, UK, Italië, Spanje,.... Allen komen er aan bod! Eindeloos genieten tussen de vele kraampjes met hapjes, drankjes, toffe souvenirs en hebbedingen. Voor elk wat wils!

Bij valavond maakt het daglicht in Antwerpen niet enkel plaats voor kunstlicht. Maar ook voor lichtkunst. Straten, pleinen en gebouwen worden in de avondschemering op een artistieke manier in licht en sfeer gehuld. 

 

 

 

Inbegrepen: Transfer naar de plaats van bestemming
  Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
   
Niet inbegrepen: Ophaalservice
  Een natje en een droogje