Ook in 2018 wordt er weer ‘geschlagerd’ in Ethias Arena Hasselt. Het Schlagerfestival kiest voor een gezonde muzikale mix van vaste waarden en nieuwkomers die live hun grote hits vertolken.

Wie komt er dit jaar?

 

  • Umberto Tozzi
  • Christoff
  • Bart Kaëll
  • Sam Gooris
  • De Romeo’s

 

 

Reisdatum :  Zaterdag 24 maart 2018
Reiscode :  2403201801A
Reissom :  70€
Uw Travelbutler :  Japie Swings
Zakgeldadvies :  Voorzie 40€

 

Na een pauze van 4 jaar presenteert Kürt Rogiers opnieuw Het Schlagerfestival. In 2012 mocht de gastpresentator van The Voice Kids al een eerste keer proeven van de bijzondere sfeer die het festival uitademt.

 

 

“Backstage bruist het telkens van de gezelligheid. Het valt mij op dat heel wat artiesten ook echte vrienden zijn, die avond na avond verbroederen met het publiek. Binnen die sfeer wil ik met mijn presentaties en interventies opnieuw graag een meerwaarde zijn. Samen met de organisatoren gaan we de komende weken brainstormen over hoe we het dit keer gaan aanpakken. Mijn bindteksten en presentaties moeten er van in het begin boenk opzitten! De lat ligt hoog, want ik weet uit ervaring dat het publiek heel kritisch is. Niet alles wat je zegt of doet pakken ze zomaar op. Laten we zeggen dat de uitdaging even groot is als de goesting die ik heb om het festival opnieuw te presenteren”, zegt Kürt enthousiast.

 

 

Met op de affiche Schlagerfestivaldebutanten Belle Perez en Lissa Lewis, vaste waarden Lindsay, De Romeo’s en Bart Kaëll en publiekslievelingen Roxeanne & André Hazes Jr. hebben al heel wat festivalgangers zich verzekerd van tickets voor Het Schlagerfestival 2016.

 

De rush naar kaartjes voor de 11de editie tijdens het laatste weekend van maart en het eerste van april zal de komende dagen alleen maar groter worden, zeker nu ook Christoff, Laura Lynn en Jan Smit toegevoegd worden aan de line-up. Christoff is met 10 deelnames aan het festival meteen ook de absolute recordhouder, Laura Lynn stond al 8 keer op het Schlagerfestivalpodium. Voor Jan Smit wordt het, op algemeen publiek verzoek, de 2de keer dat hij erbij is.

 

Inbegrepen :  Transfer naar de plaats van bestemming
  Inkom Dansvloer
  Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
   
Niet inbegrepen :  Ophaalservice
  Drank