Bootsea is een betaalbaar en toegankelijk dance festival in Oostende dat zich richt op personen met een (verstandelijke) beperking. Op Bootsea kan je samen met je vrienden en begeleiders genieten van Belgische en internationale DJ’s, klinkende namen die spelen op tomorrowland , Laundry Day, Ostend Beach …

Bootsea – just dance for specials’ is het eerste volwaardige festival voor mensen met een beperking. Alles is aanwezig in de hippodroom van een echt festival: twee podia (indoor en outdoor), eetkramen, bars, een chillzone, en zelfs een salon om je haar en nagels te doen. Op de affiche staan Regi, Pat Krimson, Dimaro, 5napback, Yolotanker, en Sir Jacobs. 

Toegankelijkheid staat centraal. Jetons worden geduid met pictogrammen, zodat de gasten een drankje kunnen bestellen zonder hun begeleiders. Bootsea is een organisatie van Duinhelm, een centrum voor de begeleiding van personen met een voornamelijk mentale beperking in de regio Middenkust.

 

 

Reisdatum :  Donderdag 17 september 2020
Reiscode :  1709202001A
Reissom :  €40
Uw Travelbutler :  Japie Swings
Zakgeldadvies :  €40

 

Bootsea vindt plaats in het authentieke decor van Ostend Sea P’ lace, een toegankelijk en ruim festivalterrein met Twee podia: een overdekte dancehal een outdoor podium.

Na jarenlange ervaring met het Galabal For Specials, het grootste indoorevenement voor personen met een beperking in West-Vlaanderen, groeide stilaan het idee: "wat voor rock kan, moet voor ‘dance’ ook kunnen". Daarom organiseerden we vorig jaar voor het eerst: BOOTSEA, een groot dancefestival met klinkende namen van DJ’s van Tomorrowland, Laundry day …. Een schot in de roos! Vanuit alle hoeken van het land en vanuit Nederland kwamen mensen proeven van dit unieke festival! Een echt festival met een democratische toegangsprijs. Een festival aangepast aan de noden en behoefte van personen met een verstandelijke beperking, maar ook een festival waar iedereen van kan genieten.

 

 

Op de Hippodroom voorzien we een “chill” tent , een cocktail bar, een welnness zone, leuke randanimatie en heerlijke catering…De unieke ligging, pal aan de zeedijk naast de Wellingtonrenbaan is een extra troef voor wie van de zee en het zonnetje wil genieten

Het festival Start om 12u00 en eindigt om 22u00. vorige edities stonden toppers zoals Regi, Peter Van De veire, 5napback, Guga Baoul, Yolotanker, Dl Wout, Pat Krimson, 2Fabiolla en Gunter D op onze affiche..

 

 

Inbegrepen :  Transfer naar de plaats van bestemming
  Inkom.
  Agogische reisbegeleiding door ervaren Aksent Travelbutlers
   
Niet inbegrepen :  Ophaalservice
  Drank