Een weekje weg naar de Eifel in Duitsland is de manier om er even helemaal uit te zijn. Genieten van een week in een prachtige omgeving dichtbij huis én betaalbaar!

Na een drukke werkweek heb je soms de behoefte om even je accu op te laden. Wat is dan nog fijner en leuker om een weekendje weg te gaan. Natuurlijk is dan een hele andere omgeving ideaal om het maximale gevoel van “even eruit” te krijgen. Een weekje Eifel dus!

 

Reisdatum : zondag 16 augustus 2020 tot zondag 23 augustus 2020 
Reiscode : 1608202001A
Reisdagen : 8D/7N
Reissom : € 630,-
Bijzonderheden : Denk zeker aan uw identiteitskaart
  Eventueel parkeerkaart PH
  European Disability Card
Zakgeldadvies : € 50,- per dag
   
Travelbutlers:  

 

TIP!

Bestel GRATIS jou European Disability Card en geniet over heel Europa extra korting tijdens daguitstappen op het inkomgeld vb; dierparken, musea, theater, ...

Ga vlug eens kijken om jou kaart te bestellen: https://www.vaph.be/european-disability-card

 

 

Onze vaste stek:

Hotel Kickert***

In een prettige ambiance wordt u bediend door ons vriendelijke personeel. Onze keuken serveert smakelijke en gevarieerde gerechten, samengesteld uit door ons met zorg gekozen producten.

Dit traditionele familiehotel biedt u comfortabele kamers met douche en toilet, lift, restaurant en tv-hoek. Het hotel wordt voortdurend gemoderniseerd. Het restaurant biedt lekkere maaltijden en is gekend voor zijn culinaire wild-menu’s. Tevens kan u gebruik maken van het binnen zwembad, de sauna met een ontspanningsruimte, een solarium en fitnessruim- te. Genieten is de boodschap! 

De Eifel in Duitsland is hiervoor dé ideale bestemming. Op hooguit drie uurtjes rijden vanuit Oostende zit je in een totaal andere omgeving midden in de rust en de natuur. Maar ook zijn er leuke plaatsjes te bezoeken wanneer je niet alleen maar midden in de natuur wilt zitten.

Het grote voordeel van een weekje weg naar de Eifel is niet alleen de totaal andere omgeving lekker dichtbij huis. Het is ook de verscheidenheid aan bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, leuke plaatsjes én alles is nog betaalbaar in vergelijking met België.

Monschau

Dit prachtige schilderachtige plaatsje ligt slechts op 38 kilometer van het drielandenpunt Nederland, België en Duitsland.

Monschau is het hele jaar zeer de moeite waard. In dit prachtige middeleeuwse plaatsje zijn veel bezienswaardigheden. Ook zijn er vele leuke restaurantjes en terrasjes te vinden.

In de omgeving rondom Monschau kun je prachtig wandelen en fietsen op één van de vele wandel- en fietsroutes die de omgeving rijk is.

Nationaal Park Eifel en de Rursee

Een prachtig uitgestrekt natuurgebied met vele leuke plaatsjes rondom het bekende stuwmeer, de Rursee.

 

In en rond het Nationaal Park Eifel zijn vele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld Ordensburg Vogelsang en het spookdorp Wollseifen.

Maar ook de Rursee is prachtig om te bezoeken voor wandelingen of een leuke boottocht.

 

 

Inbegrepen : Transfer naar de plaats van bestemming
  Agogische reisondersteuning door ervaren Aksent Travelbutlers
  Maaltijden op basis van ontbijt en diner
  Overnachtingen op basis van twee personen per kamer
   
Niet inbegrepen : Ophaalservice
  Reis - en annulatieverzekering
  Uitstappen
  Andere maaltijden
   
Toeslag single : 40€ per nacht